Societat

Agullent prepara el mercat medieval

Una vintena de parades oferiran els seus productes artesanals i s'hi mostrarà la seua fabricació

Agullent acull aquest dissabte 28 i diumenge 29 de maig un Mercat Medieval a la plaça Major i carrers adjacents. La inauguració del mercat està prevista a les 12 del migdia del dissabte, al ritme del grup de percussió Xequetú i amb l'espectacle d'un grup de xanques. Ambdues actuacions es repetiran el diumenge a la mateixa hora, per tal de reobrir el mercat.

Una vintena de parades oferiran les seues propostes de ceràmica, cuir, pedres, sabons, fusta, bijuteria i perfums, a este Mercat Medieval d'Agullent que s'ubica al centre històric del poble. A més a més dels productes a la venda, s'oferiran exhibicions d'artesania.

Des de la regidoria de Festes s'ha assenyalat que aquest mercat estava previst que es realitzarà en el marc de les festes de Moros i Cristians, però que la pluja va impedir que es muntara, i es va decidir posposar-lo per a més endavant. És per això que la seua celebració s'efectua durant aquest cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.