Monogràfics

BORRASSÀ (Alt Empordà)

Fira de l'Allioli de Creixell

Amb el toc d'Adrià

L'allioli comparteix protagonisme amb el millor cuiner del món a la fira d'enguany, ja que Ferran Adrià es converteix en el primer personatge que rep la Mà de Morter d'Or de la mostra, un premi que s'introdueix aquesta edició i que vol homenatjar la trajectòria del cuiner i el fet que respecti la tradició en la innovació a la cuina. El concurs internacional d'allioli continua sent, però, l'acte principal d'aquesta festa dedicada a la salsa nacional de Catalunya. Hi participen una trentena de persones i el jurat valora el gust, el cost i el color, entre altres qualitats. Després, lliurament de premis i dinar popular i, per acabar, audició de sardanes.

29 de maig. A la font de les Curculles. Concurs a les 11.30 h.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona