Festes populars i fires

SANT JULIÀ DE VILATORTA (Osona)

Fira de la Ceràmica El Tupí

Recordar la tradició d'un poble

Amb la voluntat de recuperar la tradició de ceramistes i terrisses a Sant Julià de Vilatorta i de col·laborar en la difusió de l'artesania a Catalunya, torna al municipi la fira de la ceràmica El Tupí amb un important augment de participació. En total, seran 35 els artesans inscrits, entre ceramistes i terrissers, i 9 comercials del poble, a més de la col·laboració del grup de joves Els Tupinots. Prova de la consolidació de la fira són també les 47 sol·licituds de peces de ceràmica i les 7 de terrissa presentades al concurs Memorial Joan Capdevila, 28 de les quals han passat a la final.

La fira, que s'inaugurarà aquest dissabte a les 12 del migdia amb l'assistència de la poetessa Pilar Cabot, presidenta d'honor, anirà acompanyada d'un grapat d'activitats complementàries, com ara espectacles infantils a càrrec de Jordi Tonietti i el grup Samfaina de Colors, un esmorzar popular, la performance El fang com a segona pell i diverses projeccions. A més, durant tot el dia es podrà visitar també una exposició de les peces seleccionades per la final del concurs Memorial Joan Capdevila, els expositors faran demostracions de l'ofici de ceramista i terrisser i els més menuts podran participar en un taller de ceràmica realitzaran la seva pròpia peça que s'emportaran com a record.

28 i 29 de maig. De les 10 del matí a les 8 del vespre. Al centre històric. Accés prohibit a la circulació rodada. Entrada gratuïta. Tel. 93 812 21 79.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El 75% dels processos de justícia restaurativa a Tarragona i l’Ebre es van resoldre amb èxit l’any passat

TARRAGONA
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA
GIRONA

Les associacions turístiques denuncien les pintades en establiments

GIRONA
societat

El govern valorarà si aixeca l’emergència per sequera al Ter-Llobregat

barcelona

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN

TERRASSA

Campanya de sensibilització contra l’assetjament escolar

FIGUERES

El soterrament de les línies d’alta tensió entre Reus i Castellvell es farà realitat en cinc anys

Reus

Girona planteja una nova ordenança municipal de tinença d’animals

GIRONA
sequera

Els pantans guanyen fins avui 21 hm³ i 47 entre març i abril

barcelona