Societat

capellades

La policia patrullava amb un cotxe sense assegurar

Ara té un vehicle recuperat del dipòsit que estava a punt de ser desballestat

La policia local de Capellades (Anoia) ha estat utilitzant un cotxe oficial sense assegurança per patrullar pel municipi. Així ho assegura en un escrit el sindicat SPPME-CAT, que afegeix que aquesta situació s'ha allargat 53 dies, en els quals, paradoxalment, els agents han seguit multant “a tots els conductors que circulaven sense pòlissa”, afirmen des del sindicat.

L'alcaldessa de la població, Anna Maria Sánchez Carrera (CiU), confirma la negligència, però amb matisos. Segons la versió de Sánchez, la falta d'assegurança del vehicle policial va ser fruit d'un problema “puntual” a l'hora d'entregar “els papers” a una nova entitat bancària contactada des de l'Ajuntament per tirar endavant el pla de sanejament. “Ha passat, però no és cert que estiguéssim dos mesos sense assegurança”, diu l'alcaldessa, blanc de les crítiques del SPPME-CAT, que l'acusa de tenir el cos en “situació precària”.

A punt de desballestar

El parc mòbil centra part de les crítiques del sindicat, ja que a banda del cotxe oficial, els agents només tenen una moto i “un cotxe sense logotipar amb una antiguitat de més de vint anys”, que va ser recuperat del dipòsit a punt de ser desballestat. “Només el fem servir quan l'oficial està al mecànic”, diu Anna María Sánchez, que recorda al sindicat que també tenen disponibles bicicletes oficials. “El poble només té una extensió de 2,9 quilòmetres quadrats”, afegeix Sánchez.

El sindicat també insta l'alcaldessa a millorar la dotació de personal i les instal·lacions de la comissaria. Sánchez recorda al SPPME-CAT que estan patint “la crisi” i demana al sindicat que deixi de fer “pressió”, ja que “fins ara” no ha dit mai res. També reivindica la feina feta fins al moment. “Hem estat treballant en l'adequació de vigilants a policia local amb els sindicats que representen els treballadors (CCOO i UGT) i hem arribat a acords que aprovarem en el ple”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
girona

Estudiants de secundària de la demarcació creen 17 cooperatives experimentals

GIRONA
urbanisme

S’enllesteixen els treballs de rehabilitació de dues antigues adoberies de Vic

vic
GIRONA

L’IAS incorpora la nova promoció de residents

GIRONA
societat

Conveni entre l’Espai LGTBI i l’Observatori contra l’LGTBI-fòbia

girona
CULTURA

Canet compra la rectoria vella i tanca el cercle dels equipaments escènics

CANET DE MAR

El projecte ReNatura de Mataró desperta l’interès dels veïns

mataró
societat

SAP i SME denuncien l’aglomeració d’efectius de Trànsit de Girona

girona

El canal d’Urgell ajorna el quart reg previst perquè consideren que el desgel i les pluges no són suficients

Mollerussa
societat

PortAventura amplia el projecte Dreams Village amb quatre cases més

Vilaseca/Salou