L'Estany d'Ivars i Vila-Sana tindrà 8 barques a partir de Sant Joan

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana ha autoritzat la compra de vuit barques de rems per navegar per l'estany. De les vuit barques se'n posaran quatre a cada un dels dos embarcadors, pertanyents als termes municipals d'Ivars i Vila-Sana. Els usuaris podran pujar a les barques de tres en tres en viatges de trenta minuts a un preu de 8 euros per persona. Les barques entraran en funcionament per Sant Joan i estaran operatives cada any del 15 de març al 15 d'octubre i els dies festius. El consorci tindrà les barques d'aquí a un mes. El consorci també ha aprovat el reglament d'ús de les barques.

La primera quinzena de juny també hi haurà els dos cavalls de la Camarga en un tancat de cinc hectàrees de canyissar. Els dos cavalls de la Camarga procedents del Delta de l'Ebre serviran per mantenir l'ecosistema de les cinc hectàrees de canyissar i de reclam turístic, tal com ha explicat el president del consorci, Joan Reñé. El consorci també demana al ministeri de Foment que es senyalitzi l'accés a l'estany des de l'autovia A-2 tal com es fa amb altres espais d'interès com ara Montserrat. Finalment també s'entregaran durant aquesta setmana els informes per demanar ajuts econòmics a la Caixa i la Diputació de Lleida, per fer noves actuacions al voltant de l'estany. Aquestes actuacions inclourien la instal·lació d'un nou mirador o replantacions d'arbres entre altres coses. Això encara no està decidit i depèn de l'aprovació de la Diputació de Lleida. La Caixa inclou en les bases el desenvolupament d'activitats per a discapacitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salut

La calor incrementa el risc d’hospitalització per trastorns metabòlics i obesitat

barcelona

Creu Roja va atendre a les comarques gironines 32.263 persones en el 2023

GIRONA

El Consorci de Solius revisa a l’alça les tarifes per eixugar el dèficit pels tancaments

SANTA CRISTINA d’ARO

La unitat d’hospitalització a domicili del Trueta arriba als 200 pacients atesos en els set mesos

GIRONA

Augment de les franges de protecció d’incendis i del pressupost a Sant Cugat

Sant cugat del Vallès

La Societat Cercle Calongí celebra el seu centenari

CALONGE i ST. ANTONI

La sequera afecta 66.500 hectàrees de boscos, el doble que les del 2022

BRUNYOLA
enogastronomia

Els millors vermuts semidolç i semisec del món són de Lleida

Lleida

Girona fa un pas més per eliminar la simbologia franquista de la via pública

GIRONA