Societat

El Punt comença avui una sèrie amb motiu de l'aniversaride la nevada del 8 de març del 2010

El Punt comença a publicar avui una sèrie de reportatges amb motiu de la nevada del 8 de març del 2010, que acabarà dimarts que ve, just quan es compleix el primer aniversari. S'analitzarà el que va passar i el que s'ha fet o no durant aquest temps per intentar evitar el caos i l'apagada elèctrica, que va afectar durant dies les comarques gironines.

Avui es comença amb el punt de vista d'Endesa, la principal subministradora d'electricitat de les comarques gironines. Demà s'explicarà com van funcionar els sistemes d'avisos i emergències de l'administració i si s'han fet modificacions per millorar la resposta. Dissabte serà el torn dels afectats que aquells dies van haver de fer mans i mànigues per continuar la vida quotidiana sense llum. Diumenge parlaran els alcaldes que aquells dies van criticar el fet que se'ls hagués deixat totalment sols. L'experiència els ha servit per prendre algunes mesures però creuen els dits per no tornar a passar per una situació semblant. Dilluns es farà un repàs als altres efectes, com per exemple als boscos. I dimarts, just un any després, s'intentarà respondre a la pregunta de què passaria si tornés a repetir-se una nevada com la d'aquell 8 de març. S'acompanyarà la informació amb una crònica i articles d'opinió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

TMB reforça el servei de metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA
societat

Barcelona parlarà de pau i recorda Arcadi Oliveras

Barcelona
comerç

Sis mesos de bon comerç

Barcelona

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA