Societat

Un home armat mata quatre persones a Olot

L'agressor ha disparat primer contra un constructor i el seu fill en un bar de La Canya, als afores d'Olot

Posteriorment, s'ha dirigit amb el seu cotxe al centre de la capital de la Garrotxa, i ha entrat en una oficina de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani on ha mort dos treballadors

Quatre persones han mort aquest matí a Olot. Les primeres morts han tingut lloc al bar la Cuina de l'Anna, a la Canya, als afores d'Olot, on un home s'ha presentat a quarts de nou del matí armat amb una escopeta de caça i ha matat a trets dues persones que hi estaven esmorzant. Les víctimes són Joan Tubert Guillamet i el seu fill Àngel, propietaris de construccions Tubert d'Olot i segons les primeres informacions, l'agressor és un treballador d'aquesta mateixa empresa, Pere Puig Puntí, de 57 anys i veí de la Vall d'en Bas.

Després d'aquests primers crims, l'home s'ha dirigit amb el seu cotxe al centre de la capital de la Garrotxa, i al cap d'uns deu minuts, ha entrat en una oficina de la Caixa d'Estalvis del Mediterrani, situada en ple centre de la ciutat, davant el mercat municipal i ha mort dos treballadors de la sucursal bancària, Rafael Torró Cabrafiga, de 46 anys i Anna Pujol Verges, de 52 anys.

Pere Puig Puntí ha estat detingut per la policia local just després d'aquests darrers crim. Els agents s'havien aproximat al lloc dels fets ja que Puig havia deixat el cotxe mal aparcat davant l'entitat bancària.

L'alcalde d'Olot, Lluís Sacrest, ha assegurat que la ciutat està absolutament consternada pels fets “tan dramàtics i bestials” que s'han produït aquest matí al municipi. Lluís Sacrest ha anunciat un ple municipal extraordinari per al migdia d'avui en el qual es declararan tres dies de dol oficial per aquests fets, a més d'oferir tot el suport als familiars dels quatre morts.

“És una situació absolutament dramàtica per als veïns d'Olot i traumatitzant per a les famílies, a les quals estem donant el nostre màxim suport”, amb atenció sanitària i psicològica, ha indicat.

Pel que sembla, darrere de les morts d'aquestes quatre persones es trobaria una venjança del presumpte assassí, segons que ha indicat l'alcalde, que ha apuntat també a algun problema de tipus econòmic en estar implicada en aquests fets una caixa d'estalvis en la qual s'han produït dues de les quatre morts. Algunes informacions apunten que aquesta entitat bancària hauria embargat un pis a l'agressor.

El jutge de guàrdia d'Olot ha ordenat aquest migdia l'aixecament dels cadàvers de les quatre persones que aquest matí ha mort assassinades a trets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot