SANT FELIU DE CODINES (Vallès Oriental)

XIV Fira del Rellotge de Catalunya

Puntual i català

El rellotge català és el tema de la 14a edició de la fira, que mostra peces úniques fabricades a Catalunya durant els segles XVIII i XIX. Hi haurà rellotges representatius de les dotze principals poblacions productores, juntament amb altres peces i l'exposició permanent. D'aquesta manera la mostra col·labora amb la divulgació del llibre El rellotge català, escrit per Jaume Xarrié i Eduard Farré.

A banda de la mostra, hi haurà una fira muntada al voltant de la plaça del Rellotge, on s'agruparan un gran nombre de brocanters experts en l'art de la compra, la venda i l'intercanvi només de rellotges. Diumenge se celebrarà la ja tradicional subhasta, amb més d'un centenar de propostes.

J. PEÑA

16 i 17 de maig. Exposició dissabte (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h) i diumenge (de 9 a 14 h) al Casal Cultural Codinenc. Fira diumenge a la plaça del Rellotge i carrers annexos (de 8 a 15 h).

ELS ACTES MÉS DESTACATS

12 de maig
A les 19.30 h, presentació oficial de la fira a càrrec del president, Josep Vilanova, a les Cotxeres del Palau Robert. Conferència sobre el llibre El rellotge català amb els autors, l'antiquari Jaume Xerrié i el professor Eduard Farré.
16 de maig
A les 11 h, inauguració de l'exposició El rellotge català, al Casal Cultural Codinenc. Posterior visita a la sala d'exposicions permanents de l'edifici del Casal. L'exposició es podrà visitar dissabte (d'11 a 14 h i de 17 a 20 h) i diumenge (de 9 a 14 h).
17 de maig
De 8 a 15 h, Fira del Rellotge de Catalunya. Entre les 11 i les 12 h, visita de la fira a càrrec dels convidats, autoritats i organitzadors. A la plaça del Rellotge i carrers annexos.
A les 17 h, tradicional subhasta al Casal Cultural Codinenc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Reclamen millores a un punt negre de la C-451 al Solsonès

LLobera

El temporal causa un nou vessament d’aigües fecals a la riera de Canyars

Gavà
Medi ambient

Arxivats els expedients d’autorització de dos parcs solars

El Perelló
PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA