Societat

la vida social

El poltre i la caça, als Fogons de la Vall de Ribes

La carn de caça i la de poltre són els productes estrella de l'oferta dels vuit restaurants que integren l'associació Fogons de la Vall de Ribes. Amb els plats i menús que han preparat, pretenen revalorar aquest tipus de carn. La de poltre és molt rica en vitamina E i en greixos Omega3 i la de caça és molt variada. Els restaurants dels Fogons de la Vall de Ribes són: l'hotel Els Caçadors; l'hotel Prats; Can Sart; La Perdiu Blanca i l'hotel rural spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser; el restaurant Anna de Ventolà; La Plaça, de Queralbs; i el restaurant El Llac, de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El CatSalut també minimitza els “ajustos” d’aquest estiu

barcelona
BAIX EMPORDÀ

Impulsen un estudi per conèixer el consum de peix a secundària

LA BISBAL D’EMPORDÀ
ROSES

El consistori amplia un mes el servei de socorrisme a les platges

ROSES
llengua

El TSJC admet un recurs contra el decret d’ús del català a l’escola

barcelona
societat

Estudiants bloquegen els accessos a la UPF de Ciutadella en suport a Gaza

Barcelona
societat

Oncolliga fa una donació a la Salus Infirmorum per a dues habitacions oncològiques

banyoles

L’avanç de Pla Director del Logis Empordà preveu 166 noves hectàrees

EL FAR D'EMPORDÀ

Obre al públic el nou Centre d’Interpretació del Vi de Calonge

CALONGE
MEDI AMBIENT

La UdG lidera un projecte per fer més eficients les depuradores al Mediterrani

GIRONA