Societat

la vida social

El poltre i la caça, als Fogons de la Vall de Ribes

La carn de caça i la de poltre són els productes estrella de l'oferta dels vuit restaurants que integren l'associació Fogons de la Vall de Ribes. Amb els plats i menús que han preparat, pretenen revalorar aquest tipus de carn. La de poltre és molt rica en vitamina E i en greixos Omega3 i la de caça és molt variada. Els restaurants dels Fogons de la Vall de Ribes són: l'hotel Els Caçadors; l'hotel Prats; Can Sart; La Perdiu Blanca i l'hotel rural spa Resguard Els Vents de Ribes de Freser; el restaurant Anna de Ventolà; La Plaça, de Queralbs; i el restaurant El Llac, de Campelles.

J.C.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes