VALLMOLL (Alt Camp)

Vallmoll obre camí

L'èxit de convocatòria ha sorprès els organitzadors de la XII Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs, que se celebrarà a Vallmoll. I és que prop d'una seixantena de pobles han confirmat la seva assistència en el que es considera la cloenda de la temporada. Això vol dir que s'hauran de preparar uns 500 esmorzars per als participants i que el dinar, que es farà al pavelló, no baixarà dels 300 comensals.

Espectacle

L'espectacle l'oferiran el centenar de carruatges que formaran la passada dels Tres Tombs. «Tots són carros de transport lleuger, perquè els més grossos no passarien pels carrers del centre del poble», explica Marc Buqué. De fet, és la primera vegada que la Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs l'organitza un poble tan petit com és Vallmoll: «Pensem que hi pot haver un abans i un després en l'organització de les trobades, perquè Vallmoll demostrarà que els pobles petits també les poden organitzar. Em sembla que Vallmoll obrirà portes», diu en Marc, que agraeix la col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Tarragona.

M.J. RAMOS

Dia 3. Recorregut: c/ Major, camp de futbol, Sant Magí, pl. Ajuntament i carretera de la Masó:

Tres tombs

La diada començarà a les nou del matí amb l'esmorzar per als participants. A les onze s'organitzarà la rua i a dos quarts de dotze començaran les passades. El recorregut habitual s'ha allargat per incorporar tots els cavalls i els carruatges. Durant el primer tomb es beneirà, en el segon s'entregarà un refresc i en el tercer es posaran les llaçades a les banderes. Tot plegat s'acabarà amb la foto de família a la plaça de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.