Societat

olot

Tastets de productes del territori a la plaça mercat

Slow Food Garrotxa, la Plaça Mercat d'Olot i Cuina Volcànica han organitzat per aquest mes de setembre i per l'octubre una sèrie de tastets de productes del territori. Entre altres productes, s'hi podran tastar de la mà del dinamitzador gastronòmic Pep Nogué fesols de Santa Pau, les cerveses de fajol i de farro de Batet de la Serra i de la Vall de Bianya, embotits de la terra i, per citar només un altre exemple, bolets garrotxins. Aquesta activitat, que es farà a l'Espai Tast de la plaça mercat de la capital garrotxina, s'emmarca en la voluntat dels placers de difondre una cultura gastronòmica saludable, relacionada amb les estacions i estretament lligada a les produccions alimentàries típiques de la comarca de la Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Infraestructures i serveis

Les obres d’adaptació a l’intercanviador de Verdaguer començaran a la tardor

Barcelona

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona

Descobreixen les restes d’un poblat visigot al jaciment dels Sants Metges

SANT JULIÀ DE RAMIS
ADMINISTRACIONS

L’Estat bloqueja el conveni i no ha transferit els diners per a la mobilitat del Maresme, segons Territori

EL MASNOU
SOCIETAT

La zona ampliada de Water World, Tornado Land, a punt per a la temporada

lloret de mar
GIRONA

Desenes de famílies enganyades en un viatge a Eurodisney París

GIRONA