Societat

Tres detinguts a Girona per circular amb el carnet retirat, dos d'ells sota els efectes de l'alcohol

Els Mossos d'Esquadra han detingut des de dissabte tres conductors a la província de Girona amb el carnet de conduir retirat, dos d'ells amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa. Un va ser detingut el mateix dia que havia de presentar-se davant del jutge per incompliment de condemna.

Una patrulla va detenir aquest dimecres a les 11.00 hores a la carretera C-26, a Olot, un altre conductor que circulava tot i tenir una condemna judicial amb retirada temporal del carnet. Es tracta d'un reincident que, a més, ahir dimecres tenia un judici per incompliment de condemna i per circular amb una taxa d'alcohol de 0,91 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat.

Dimarts els Mossos van detenir un altre home a la carretera GIV-6612 a Santa Cristina d'Aro per conduir sota els efectes de l'alcohol (amb una taxa de 0,81 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat) i amb el carnet retirat. Els agents el van detenir perquè no tornés a agafar el cotxe.

Alhora, dissabte al migdia la Guàrdia Civil es va fixar en un cotxe que circulava per la C-35 a Maçanet de la Selva, al quilòmetre 83,5. Quan es van adonar de la presència policial, els dos ocupants es van intercanviar els llocs, de manera que l'acompanyant va passar al lloc del conductor. Una patrulla dels Mossos els va aturar i va realitzar-los la prova d'alcoholèmia. El que havia conduït fins a veure els agents va donar positiu amb una taxa de 0,30 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. El que estava al volant va donar positiu amb una taxa de 0,73 i tenia el carnet retirat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Troben un home mort al riu Segre a l’alçada del Parc de la Mitjana de Lleida

Lleida
infraestructures

El port demana canvis en les maniobres dels trens pel soroll que fan al Serrallo

Tarragona
EDUCACIÓ

Una seixantena de docents participen en la primera jornada de l’eduCAC

GIRONA
societat

Fins a un 15% de les normes aprovades a Barcelona des de mitjan segle XX estan “obsoletes”

Barcelona
successos

L’incendi de Tortosa, estabilitzat

Tortosa
societat

El Suprem rebutja convertir milers d’interins de llarga durada en fixes

barcelona
ciutat del vaticà

El papa es disculpa després de demanar vetar els homosexuals en els seminaris

barcelona
habitatge

Nous ajuts per a la construcció de pisos de lloguer social

barcelona

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels