Societat

Es normalitzen les freqüències a les línies de Renfe amb retards per la caiguda d'un cable de mitjana tensió

Infraestructures

Les freqüències de les línies 3, 4 i 7 de Renfe han quedat restablertes després que patissin retards per la caiguda d'un cable de mitjana tensió a una catenària de l'estació de Montcada i Bifurcació.

La circulació dels trens de Renfe ha quedat restablerta a tres quarts de tres de la tarda, segons ha informat Renfe en un comunicat. Les línies 3, 4 i 7 s'han vist interrompudes des de poc després de les dotze del migdia en el trajecte Sant Andreu Arenal-Montcada Bifurcació per la caiguda d'un cable de mitja tensió sobre la infraestructura ferroviària.

La incidència ha fet modificar el servei ferroviari de les línies 3, 4 i 7. A la línia 4 (Sant Vicenç/Vilafranca-Manresa) els trens han fet el recorregut en els trajectes Manresa-Cerdanyola i l'Hospitalet-Sant Vicenç de Calders. Des de Cerdanyola, els viatgers disposen d'enllaç fins a l'Hospitalet per Castellbisbal.

A la línia 7 (l'Hospitalet-Cerdanyola Universitat/Martorell) s'ha efectuat el recorregut Martorell-Cerdanyola. A la línia 3 (l'Hospitalet-Vic), s'ha fet el recorregut habitual Vic-Montcada Ripollet. Els viatgers d'aquesta línia disposen de serveis de la línia a Montcada, Mollet i Granollers.

Així mateix, tècnics d'electrificació d'Adif s'han desplaçat al lloc per avaluar possibles danys i col·laborar en la retirada del cable per part de l'empresa propietària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.