Societat

El CAT, perseguit a les Balears

Trànsit

Enganxar-se el CAT segueix causant problemes, no només a Catalunya, sinó també a les Illes Balears. La Guàrdia Civil de Menorca va posar els ulls a la matrícula d’un cotxe que feia dies que circulava per aquelles contrades amb el distintiu CAT damunt la E. Malgrat que a requeriment de l’institut armat el denunciat va retirar l’adhesiu li va caure una sanció.

Els fets van passar la tarda del dissabte 15 de novembre a la sortida de la població des Mercadal. Xavier Caus, veí de Molins de Rei (Baix Llobregat), que des del mes de setembre treballa de mestre en una escola de Fornells, va ser interceptat per una patrulla de la Guàrdia Civil.

Els agents, adreçant-s’hi en castellà, li van demanar la documentació i li van comunicar que el denunciaven per portar el CAT i li van sol·licitar que el tragués. Malgrat que Caus va fer el que li demanaven els policies, va haver de continuar la ruta amb la multa de 90 euros a la butxaca. Caus, parlant en català, va expressar a la Guàrdia Civil la seva disconformitat amb la sanció. “Li vaig indicar que era injust, però l’agent em va dir que respectava totes les ideologies i jo li vaig respondre que ho feia a base de multes”, explica. És la segona vegada en dos anys que aturen Caus per aquest motiu a l’illa de Menorca. En la primera ocasió es va lliurar de la multa, tot i que li van recriminar que parlés en català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella