Societat

Sis morts en aquest dissabte tràgic a les carreteres catalanes

L'accident més greu ha tingut lloc a a Sant Sadurní d'Osormort, on tres persones han mort aquest dissabte en un accident de trànsit. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda, al quilòmetre 195,5 de la C-25, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

L'accident s'ha produït entre dos vehicles, un tot terreny i un turisme, tots dos amb matrícula de l'estat espanyol. A causa de l'accident han mort els tres ocupants del turisme. Les dues persones que anaven al tot terreny, han estat traslladades a l'Hospital General de Vic i segons una primera valoració mèdica del personal sanitari desplaçat al lloc de l'accident, haurien resultat ferits lleus.

Alguaire
Una dona de 40 anys ha mort i tres persones més han resultat ferides greus en un accident de trànsit entre dos tot terrenys a Alguaire (Segrià). Els fets han tingut lloc a un quart de quatre de la tarda d'aquest dissabte, al camí del futur aeroport d'aquesta localitat.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'accident s'ha produït per col·lisió lateral per envestida entre els dos vehicles, amb matrícula de l'Estat. En un dels vehicles implicats, hi viatjaven tres persones, una de les quals ha mort, Francesca R. V. de 40 anys i veïna d'Alguaire; i dues més que han resultat ferides greus. En l'altre vehicle, el conductor i únic ocupant també ha resultat ferit greu.

Malla
Un ciclista ha mort aquest diumenge a la tarda en un accident de trànsit a Malla (Osona) amb un camió implicat. L'accident ha tingut lloc poc abans de tres quarts d'una del migdia, al quilòmetre 56 de la C-17. El camió, amb matrícula de l'estat espanyol, ha envestit per darrera el ciclista i aquest ha resultat ferit molt greu. Un helicòpter l'ha traslladat fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona però no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Riudoms
Un motorista ha mort aquest dissabte en xocar frontalment contra un cotxe a Riudoms. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han tingut lloc al voltant d'un quart de dues de la tarda al quilòmetre 3,2 de la T-310, quan la motocicleta ha col·lidit frontalment amb un turisme, tots dos amb matrícula de l'estat espanyol. El conductor de la moto, Joan Antoni L. G., de 32 anys, veí de Montbrió del Camp (Baix Camp), ha mort. El conductor del turisme ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó