Societat

Singleringen, només per a solters

L'aliança de matrimoni representa part de la vida íntima de la gent que desitja fer públic el seu compromís amb una altra persona. Compromís d'amor, vital, de companyia o com li vulgueu dir. Un símbol que identifica una gran part de la societat, visible en els dits de qualsevol de les dues mans.

Per identificar un altre col·lectiu d'estatus sentimental, els solters, el suec Johan Wahlbäck va fundar Singleringen. Wahlbäck sempre ha disfrutat de la seva vida de solter i volia crear un símbol que l'identifiqués i que identifiqués a les persones que es trobaven en el seu estat. "Un anell per dir amb orgulla Sóc solter(a)".
Singelringen (anell de solter, en suec) és un anell unisex fet amb una base de plata de llei coberta amb una capa d'acrílic color turquesa. Cada anell està marcat amb la llegenda "made in Sweden" i un número de registre únic.

Establerta a Estocolm, la missió de Singleringen és crear i promoure un producte que reflecteixi l'estatus de solteria en les persones. L'anell es va començar a comercialitzar a Escandinàvia a l'abril del 2005 i avui ja s'està venent en més de 20 països.

L'anell es porta en qualsevol dit de la mà dreta.

Es comercialitza per internet i val uns 40 euros amb l'enviament postal i l'embalatge inclosos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.