Societat

Augmenten un 43% les peticions d'immigrants per tornar al seu país

Immigració

La Generalitat ha rebut un total de 350 sol·licituds d'immigrants per a tornar al seu país en el que portem d'any, les mateixes que durant tot el 2007, cosa que suposa un augment del 43 per cent respecte l'any anterior, segons que ha explicat aquest dimarts el secretari per a la Immigració de la Generalitat, Oriol Amoròs.

En declaracions a Catalunya Informació Amoròs ha augurat que les sol·licituds poden arribar fins al mig miler a final d'any, i que, tot i que el pressupost per a aquestes accions s'ha esgotat, s'intentarà donar curs a totes les peticions.

El secretari ha assenyalat que el Programa de Retorn Voluntari d'Immigrants s'adreça als que pateixen exclusió social greu, raó per la qual es considera necessari facilitar el retorn als que consideren que al seu país poden sortir d'aquesta situació. "Es beneficiós tant per al país d'acollida com per a la persona que vol marxar", ha subratllat.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.