Societat

Mor un nen en una escola de Barcelona

Dijous, després de la classe, el menor es va enfilar a una corda, va relliscar i en caure es va trencar la tràquea. Va morir diumenge a la Vall d'Hebron

Un alumne d'una escola del barri de Baró de Viver, al districte de Sant Andreu de Barcelona, va morir després d'haver patit un accident al gimnàs de la seva escola, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

El nen, de 7 anys i que cursava segon de primària, es va enfilar dijous passat a una corda que penjava del sostre quan es va acabar la classe d'educació física. Un cop a dalt, el nen va relliscar, va caure a terra i amb l'impacte es va trencar la tràquea, segons El Periódico.

La policia autonòmica, que ha elaborat un informe remès al jutge que investiga els fets, ha conclòs que la mort del nen va ser "accidental".

El menor va morir diumenge passat a l'Hospital del Vall d'Hebron de Barcelona tres dies després d'haver patit l'accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.