Societat

Es feia passar per la seva cosina per fer robatoris amb violència i no ser identificada

Una dona de 31 anys ha estat detinguda a Montmeló com a presumpta autora de tres assalts amb intimidació i violència, que presumptament va falsificar a més la seva identitat, fent-se passar per la seva cosina, per evitar ser localitzada, fet que ha  complicat la investigació policial.

Segons han informat aquest dissabte els Mossos d'Esquadra, Raquel C.C. assaltava les seves víctimes -principalment dones- al carrer i de forma desprevinguda, a les quals sostreia els diners i els seus telèfons mòbils.

Els assalts es van registrar entre el 18 d'agost de 2007 i el 10 de febrer de 2009 a les localitats de Barcelona, Badalona i Montmeló.

Les indagacions policials han determinat que la detinguda, de nacionalitat espanyola i veïna de Montmeló, es feia passar per la seva cosina per evitar ser identificada i localitzada.

Després d'una complexa investigació, els Mossos van tenir constància que el passat 10 de febrer, Raquel C.C. va abordar presumptament una dona a Montmeló a la qui va intimidar amb un ganivet i a la qual va obligar que la portés en el seu cotxe fins a un caixer automàtic i allà la va instar a extreure diners del seu compte.

Les investigacions han relacionat la detinguda amb dos assalts més comesos el 18 d'agost de 2007 a Badalona i el 6 de febrer del 2009 a Barcelona. L'arrestada tenia una ordre judicial pendent per no haver reingressat a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.