Societat

Detenen dues persones a Cassà de la Selva i una a Mollet del Vallès per tràfic d'immigrants

La policia espanyola va detenir dijous passat a Cassà de la Selva i Mollet del Vallès tres persones acusades de tràfic d'immigrants sense papers entre Mali, Mauritània i l'Estat.

Els detinguts formaven part d'una xarxa que disposava d'una seu a Mauritània i facilitava el transport dels immigrants en 'cayuco' fins a les Illes Canàries, segons han informat fonts policial.

Una vegada els immigrants ja eren a l'Estat, els detinguts actuaven com a enllaç de l'organització i s'encarregaven de reclamar l'import del deute que els immigrants havien contret, uns 1.200 euros, pel viatge fins a l'Estat. També els assessoraven sobre els llocs més idonis per establir-se a l'Estat espanyol.

Els tres detinguts, que ja han ingressat a la presó, estan acusats d'un delicte d'associació il·lícita, tràfic de sers humans i d'un delicte relatiu a la immigració il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.