Societat

Enxampen tres lladres forçant la porta d'accés al Teatre Goya un dia abans de la seva inauguració oficial

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir in fraganti tres lladres quan estaven forçant la porta d'accés al Teatre Goya de Barcelona, just un dia abans de la inauguració oficial. La detenció va tenir lloc divendres, 2 d'octubre, a la matinada, quan una patrulla d'agents de Seguretat Ciutadana va tenir coneixement que un grup d'individus intentaven entrar per la porta d'accés del teatre.

La ràpida intervenció dels Mossos va evitar que els lladres penetressin a l'interior del recinte, ja que quan van arribar encara estaven manipulant la porta d'accés al teatre. En adonar-se de la presència d'un vehicle policial logotipat, els lladres van intentar fugir, però els agents van aconseguir aturar-los i detenir-los com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

En la seva fugida, els detinguts van llençar diversos estris que haurien fet servir per forçar l'entrada al teatre.

En llibertat amb càrrecs
Els detinguts són Marcos Leonardo TB, de 30 anys; Guillermo Drawin DS, de 37 anys, i Daniel Alejandro PR, de 42 anys, tots tres nascuts a l'Uruguai i amb domicili a Castelldefels. Aquest dilluns 6 d'octubre van declarar davant el jutge de guàrdia, que els va deixar en llibertat amb càrrecs. Cap dels tres detinguts té permís de residència i es troben en situació il·legal al nostre país.

Aquesta detenció ha permès als Mossos resoldre 4 robatoris més comesos durant el mes de setembre a Ciutat Vella. En tots els casos, els lladres haurien utilitzat el mateix modus operandi, accedien al local forçant la porta i s'emportaven diners i material informàtic o electrònic.

En un dels robatoris a una farmàcia, les càmeres de seguretat van gravar les imatges on es podia veure perfectament els tres individus, ara detinguts, com accedien al local amb guants i llanternes. A més, en aquest cas, un dels detinguts va perdre el seu passaport, de manera que els Mossos el tenien plenament identificat.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tradicions

600 anys de gegants al Museu Etnològic

Barcelona
PALAFRUGELL

Creen una comissió tècnica per redactar l’ordenança d’estalvi d’aigua

PALAFRUGELL
ensenyament

Tots els aspirants a mestre hauran de superar les Proves d’Aptitud Personal per passar a segon

barcelona

Vaga a Farré Logistics per l’acomiadament del delegat sindical

caldes de malavella
Salut

Neix el CareCityLab, el centre de cures i recerca sociosanitària de Mataró

mataró
GIRONA

Tocs de Vi de l’Empordà es trasllada a la Devesa

GIRONA
successos

Mor en tallar-se el braç al colpejar un vidre durant una discussió amb la seva dona

El Perelló

Premis pels concursos de foment de la lectura i l’escriptura

girona
FIGUEREs

Alumnes de l’Amistat creen dos itineraris per descobrir les Salines

FIGUERES