Societat

Cau un grup de lladres multireincidents de Nou Barris

Els Mossos de la comissaria de Nou Barris han detingut un grup de lladres i traficants de droga a petita escala multireincidents. En aquest cas se'ls acusa de diversos robatoris comesos entre el juny i juliol i de tràfic de drogues.

La investigació, segons fonts policials, ha permès identificar un dels principals autors de l'onada de robatoris, implicat en tres dels casos, l'últim comès en un centre de salut mental. Es tracta de Miguel Ángel M.P., de 19 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Barcelona. La policia el té registrat com un delinqüent habitual, multireincident i amb nombrosos antecedents, que viu a Nou Barris mateix juntament amb altres joves que els Mossos han detingut en més d'un ocasió.

El jove va ser detingut el dimarts 9 de setembre, al seu pis, després que els Mossos demanessin una autorització judicial per fer-hi un escorcoll i comprovar si hi havia objectes o proves que el relacionessin directament amb els fets investigats.

A l'interior del domicili, s'hi van trobar objectes del robatori al centre de salut mental, com ara una caixa forta. Per altres objectes localitzats, se l'ha pogut relacionar amb un atracament al juliol en un forn de Nou Barris i amb un robatori a Sant Andreu comès el mes d'agost. També van localitzar dos motors robats els anys 2002 i 2005 a Barcelona, 500 grams d'haixix i 15 paperines de cocaïna i altres objectes relacionats amb el tràfic de drogues, a més 1.340€ en bitllets fraccionats, una pistola de fogueig i diverses eines per cometre els robatoris.

Els Mossos van detenir també dos joves més que hi havia al domicili en el moment de l'escorcoll. A Miguel Ángel M.P. li imputen tres robatoris i un delicte contra la salut pública. Als altres dos detinguts, Maria del Rocío M.P., de 22 anys, nacionalitat espanyola i amb domicili a Barcelona, i Yassine S., de 20 anys, nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet, els imputen un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els agents també van detenir un quart jove que en el moment dels fets va entrar al pis sense saber que s'hi feia un escorcoll. Es tracta d'un noi de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Ripollet, que va ser identificat per un dels policies i va quedar detingut com a presumpte autor de dos robatoris amb força, un atemptat a l'autoritat i el robatori d'un cotxe.

Després de passar a disposició judicial, Miguel Ángel M.P. va ingressar a presó mentre que la resta del grup va quedar en llibertat amb càrrecs.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Revisions oftalmològiques per a 36 nens en situació vulnerable

GIRONA
urbanisme

Els pisos de la Torre Barceló de Mataró seran de compra i no de lloguer

Mataró
societat

Simulacre de risc químic al Baix Llobregat, el Barcelonès i els dos vallesos dimecres

Barcelona
PALOL DE REVARDIT

Faran una àrea de descans de la via verda a l’antiga Oficina de Turisme

PALOL DE REVARDIT
Palamós

Comencen les obres del centre i hospital de dia per a gent gran La Porxada

PALAMÓS
societat

A judici per tallar les vies dels ferrocarrils durant la vaga del 8-M de 2018

Terrassa
SOCIETAT

Tanquen puntualment dos parcs infantils de Pineda per culpa dels actes incívics

Pineda de Mar
Salut

Un bressol de reanimació manté el cordó umbilical intacte en parts d’alt risc al Taulí

Sabadell
SALT

Retiraran 23 pollancres morts a causa de la sequera del parc de la Maçana

SALT