Societat

Incidències en tres línies de Rodalies per una avaria d'un tren a Passeig de Gràcia

La circulació de trens a la línia 2 (Sant Vicenç / Vilanova - Maçanet) de Rodalies entre les estacions de Clot i Passeig de Gràcia ha quedat normalitzada a les 09.19 hores, després de retirar el tren avariat que cap a les 7.50 ha quedat parat entre les estacions, cosa que ha provocat retards d'uns 25 minuts.

La incidència ha obligat a circular per una única via i els passatgers han sigut traslladats a un altre comboi per poder continuar el trajecte.

L'avaria ha afectat també la línia 10 (Barcelona-aeroport), que només ha viatjat del Prat a l'aeroport i el servei s'ha substituït amb autobusos entre les estacions de França i l'aeroport.

La línia 7 (l'Hospitalet - Cerdanyola Universitat / Martorell) només circula fins a Sant Andreu Arenal, on els viatgers han d'enllaçar amb la línia 4 (Sant Vicenç / Vilafranca - Manresa) per poder continuar el viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.