Societat

Un veí de Sabadell acumula 18 detencions en l'últim mes per robatoris i faltes

Un veí de Sabadell (Vallès Occidental), Daniel A.S., de 37 anys i de nacionalitat espanyola, acumula un total de 18 detencions en l'últim mes per 44 delictes de robatoris i faltes, segons que han informat avui els Mossos d'Esquadra.

La majoria dels delictes són robatoris de cotxes i les detencions han estat entre els dies 3 d'agost i 4 de setembre, segons aquestes fonts policials.

A més dels Mossos, que l'han detingut 14 vegades, Daniel A.S tampoc s'ha mostrat molt expert a l'hora d'esquivar altres cossos policials, ja que la Guàrdia Urbana de Barcelona l'ha detingut una vegada i la policia local de Sabadell s'ha sumat a la festa amb tres detencions més.

En la majoria dels casos, el detingut robava cotxes dotats de gran maleter amb els quals anava a robar màquines de joc o regals que estan al carrer i que carregava al vehicle per després fugir. Després, una vegada en lloc segur, rebentava la caixa de les màquines per accedir a la recaptació, però en tractar-se de delictes sense violència tornava a ser posat en llibertat.

L'última vegada va ser detingut el passat 4 de setembre conduint un cotxe robat sota els efectes d'estupefaents i, segons els Mossos, representant un greu perill per a la circulació.

El detingut té a més 31 antecedents per delictes semblants, però el Jutjat de Guàrdia de Sabadell va decretar-ne la llibertat sense càrrecs, amb la qual cosa tot indica que les forces d'ordre no podran relaxar-se.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.