Societat

La dona de Gràcia no ha sigut assassinada pel seu company

Cap causa violenta ha provocat la mort de la veïna del carrer Còrsega, a Gràcia, el cadàver de la qual s'ha localitzat aquest dimarts al matí. L'autòpsia no ha pogut determinar què ha matat Maria del Pilar L.M., de 50 anys: els forenses no han trobat ni rastre de cap agressió prou greu per acabar amb la vida de la víctima., però tampoc han observat senyals que indiquin que ha patit un atac de cor o alguna altre malaltia fulminant. Seran les anàlisis dels teixits extrets del cadàver les que aclariran el cas, al laboratori i al llarg de les pròximes setmanes.

De moment, tant els Mossos d'Esquadra com el jutjat de guàrdia han considerat que no hi ha cap element per mantenir sota detenció el xicot de la víctima, Naser E.S., de 26 anys. Després de declarar, per fer constar el seu relat dels fets en l'atestat, el noi ha quedat en llibertat. Només alguna prova nova que l'impliqués podria tornar a donar la volta al cas.

El jove ha admès que s'ha barallat amb la seva companya sentimental i que durant la baralla, o després de la disputa, ella ha quedat sense consciència. Per això ell mateix ha avisat la policia. Tanmateix, un primer examen del cadàver fet pel forense de guàrdia només ha revelat uns senyals molt superficials al voltant del coll. L'autòpsia ha aclarit després que la dona no havia sigut escanyada.

Així es tanca un altre cas de falsa alarma en el terreny de la violència domèstica, com ja va passar el cap de setmana a Sant Andreu de la Barca.

Naser E.S. havia conegut Maria del Pilar, professora, mentre complia condemna per robatori a la presó de joves de la Trinitat, on la dona va fer d'educadora durant una temporada. El noi havia aconseguit el tercer grau penitenciari per bon comportament i ara està a punt d'acabar la condemna. Mentre continua en tercer grau, porta posat un braçalet localitzador, però fonts judicials indiquen que el seu expedient és correcte i que, un cop condemnat, mai no ha tornat a provocar cap problema, ni a la presó ni quan gaudeix de la seva llibertat vigilada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA
GIRONA

Les associacions turístiques denuncien les pintades en establiments

GIRONA
societat

El govern valorarà si aixeca l’emergència per sequera al Ter-Llobregat

barcelona

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN

TERRASSA

Campanya de sensibilització contra l’assetjament escolar

FIGUERES

El soterrament de les línies d’alta tensió entre Reus i Castellvell es farà realitat en cinc anys

Reus

Girona planteja una nova ordenança municipal de tinença d’animals

GIRONA
sequera

Els pantans guanyen fins avui 21 hm³ i 47 entre març i abril

barcelona

Ocupen un local municipal que usen els castellers per crear un casal de joves

SANT CUGAT DEL VALLÈS