El Punt Casteller

Els ratllats volen catedral

Els Xiquets de Tarragona podrien acabar els deures de Sant Magí a Torredembarra

Després de la dura diada de Sant Fèlix i amb les colles grans traient el peu de l'accelerador, els Xiquets de Tarragona agafen el protagonisme del cap de setmana. Seran a la diada de Santa Rosalia, a Torredembarra, i tenen moltes ganes d'estrenar-hi el cinc de vuit. La catedral entrava al programa de Sant Magí, però la pluja els va impedir d'intentar-la quan ja lligaven la pinya. Els matalassers no renuncien a res, i si el cinc surt bé i els acompanya una bona pinya, podrien tirar també el tres de nou. Per arrodonir una gran actuació, porten en cartera el dos de vuit i el pilar de sis, que enguany encara no han tingut ocasió de provar. Programa de màxims, doncs, dos anys després de la seva darrera actuació a la Torre.

La diada comptarà enguany amb quatre colles, ja que a la Vella de Valls i als Nois de la Torre s'hi sumen els Nens del Vendrell, que intentaran fer-hi un bon paper amb el quatre de vuit i la torre de set, tot i que estan pendents d'alguna possible absència. Per als vallencs, la diada ha de servir per recuperar la confiança. Amb un dels pilaners de vacances, optaran pel dos, el tres i el quatre de vuit, tot i que podrien recuperar-hi el cinc. Finalment, uns Nois de la Torre amb els castells bàsics de set consolidats atacaran probablement el tres i el quatre amb el pilar.

Sense temps per descansar, els Minyons de Terrassa volen portar a Sabadell algun castell de nou i castells de la gamma alta de vuit. Hi actuaran amb els Capgrossos de Mataró, que reapareixen a plaça després d'un mes de vacances i s'agafaran la diada amb calma,

Torredembarra (Tarragonès)
Diumenge 5 a les 12.30 h, a la plaça de la Vila, actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Nens del Vendrell, els Nois de la Torre i els Xiquets de Tarragona.
Sabadell (Vallès Occ.)
Diumenge 5 a les 12 h, a la plaça de Sant Roc, actuació dels Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sabadell i els Minyons de Terrassa.
Rubí (Vallès Occidental)
Diumenge 5 a les 12 h, a la plaça de l'Ajuntament, actuació dels Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Rubí i els Xerrics d'Olot.
Vilanova del Camí (Anoia)
Diumenge 5 a les 12.30 h, al carrer Major, actuació dels Moixiganguers d'Igualada, els Castellers de Terrassa i els Castellers de Sants.
Agramunt (Urgell)
Diumenge 5 a les 18 h, a la plaça de Santa Maria, actuació dels Castellers de Lleida i els Margeners de Guissona.
Cambrils (Baix Camp)
Diumenge 5 a les 18.30 h, a la plaça Espanya, actuació dels Castellers de Cornellà, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Els promotors de la consulta sobre el polígon de la Bisbal del Penedès presenten un recurs a la Generalitat

La Bisbal del Penedès
SERVEIS

Aigües de Barcelona aprova 995 milions per assegurar el futur del servei a l’àrea metropolitana

Barcelona
SERVEIS

290 delictes a les xarxes ferroviàries catalanes en catorze mesos

Barcelona
TORROELLA DE MONTGRÍ I L’ESTARTIT

Redueixen el consum d’aigua un 27 %, a 16 mesos de la municipalització

TORROELLA DE MONTGRÍ
estat espanyol

El TC avala la llei que penalitza l’assetjament a les dones que avorten

barcelona

Restauren 21 activitats extractives que havien quedat abandonades

olot
societat

Simulacre d’un atac amb ferits amb més de 500 alumnes i professionals sanitaris

Tortosa

El Celler de Can Roca torna a apadrinar la Campanya “Cava amb Cor”

girona
societat

Demanem que es modifiquin els plans d’ordenació a la Terra Alta per aturar projectes eòlics

Batea