Societat

societat

Girona Centre Eix Comercial celebra els 25 anys de la seva creació

L’agrupació Girona Centre Eix Comercial celebra avui els 25 anys de la seva creació i ho fa amb un acte aquest vespre, a l’auditori del Centre Cultural La Mercè de Girona, acompanyada pels representants de les institucions gironines, del govern de la Generalitat, associats, gremis i amics de l’entitat, en total més de 125 assistents. En l’acte, s’ha presentat una marca renovada de l’associació.

Durant l’acte, és previst que es projecti un vídeo de la trajectòria de l’agrupació, de les accions dutes a terme, del comerç de proximitat, i objectius assolits al llarg d’aquests anys; comptarà amb l’actuació musical “La Clienta”, amb les veus de Pep Massó i Laura Herrera, i Mònica Sánchez al piano, que reproduiran la cançó que el mestre Antoni Mas va dedicar a l’entitat a l’any 2007. També es farà un homenatge sorpresa a Josep Maria Noguer, president de l’associació des del 2001 al 2022, moment en què va assumir la vicepresidència per deixar pas el lideratge de l’agrupació a Mercè Ramírez de Cartagena, que també va rebre un reconeixement. La cloenda anirà càrrec de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Gemma Geis. Una bufada d’espelmes posarà punt i final a la festa.

La presidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, explica que aquest acte de celebració vol ser un reconeixement als pioners de l’associació, i també al sector, i afegeix que arriba “volgudament” en un moment de canvi per a l’entitat, en què amplia el ventall de l’activitat econòmica que representa, i posa en marxa nous projectes, com l’Apeu Comercial de Girona. La presidenta destaca la voluntat de l’agrupació de créixer “sumant”, amb aliances amb els diferents sectors d’activitat de la ciutat i teixit associatiu del sector comercial de les comarques gironines. Ramírez de Cartagena posa de relleu la presentació aquest vespre d’una nova marca, amb què “identifiquem la nova dimensió de l’agrupació, un nou cicle, en un nou context econòmic i social”.

L’Agrupació Girona Centre Eix Comercial va néixer el 28 de febrer de 1998 per iniciativa d’un grup reduït de comerciants amb la voluntat d’enfortir les actuacions de promoció comercial del centre de la ciutat. Calia fer un pas endavant per construir un futur millor per al sector i per a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen els carrers de Figueres

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona