OLOT (Garrotxa)

Conèixer l'Alta Garrotxa

Torna la caminada més popular dels Centre Excursionista d'Olot, un recorregut que sol durar més de sis hores i que cada any descobreix un indret diferent de l'Alta Garrotxa. En aquesta edició s'ha preparat una excursió entre la Garrotxa i la Vall de Camprodon, amb sortida i arribada a Sant Pau de Segúries, d'uns 25 quilòmetres i un desnivell acumulat de pujada de 1.032 metres. L'itinerari portarà pel Corral, Porreres, es pujarà el Talló (1.278 m) i el Puig Ou (amb 1.300 metres serà el sostre de la ruta), i es baixarà cap a Sant Pau pel coll del Sitjar. A banda de tenir bones cames, l'organització recomana portar cantimplores plenes d'aigua, menjar segons cada necessitat, calçat adequat, roba d'abric i impermeable per si el temps no acompanya, i no sortir del recorregut marcat. Des de fa uns anys s'ofereix una assegurança d'un dia de 2 euros a tots els participants que no en tinguin.

J. PEÑA

19 d'abril. Sortida entre les 7 i les 8 del matí davant les escoles de Sant Pau de Segúries. Arribada a les 6 de la tarda. Preus: 7 € socis (nens, 4), 9 € no socis (nens 6) i 8 € federats a la FEEC. 972 26 06 75

Per salvar camins

J.PEÑA

L'Embardissada, una de les marxes pioneres de Catalunya, va néixer ara farà trenta-dos anys amb l'objectiu de salvar camins que el despoblament rural de la zona havia deixat que s'omplissin de bardisses; d'aquí ve el seu nom. Té un caràcter autènticament excursionista, no és competitiva i cada any aplega un miler de participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona