Societat

HOSTALRIC

Aurora Ramos Perruqueria, millor iniciativa empresarial de la Selva el 2023

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el projecte Aurora Ramos Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric com a millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2023. L’acte de lliurament del guardó s’ha fet aquest matí al Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, i ha comptat amb la presència del conseller de l’Eix de Negoci, Joan Felip; el conseller de Dinamització Empresarial del Consell, Lluís Barnés, i el director d’El Centre, Martí Juanola, a més de les tècniques del servei. La iniciativa guardonada va ser una de les gairebé 300 que es van assessorar des del Servei de Creació d’Empreses.

El premi inclou un l’assessorament individualitzat per part d’especialistes en diferents àmbits de gestió empresarial, com ara l’anàlisi de l’estat actual del negoci, l’assessorament financer, l’assessorament en organització interna, l’assessorament en estratègies de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

La responsable del projecte Aurora Ramos Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquest premi i ha animat les persones que vulguin emprendre un projecte que ho facin i que no perdin mai l’esperança. El seu és un establiment de bellesa especialitzat en la perruqueria d’autor, que ofereix als seus clients looks únics i personalitzats. A més d’això, proporciona assessorament integral i estètic, amb un compromís ferm amb l’ús de productes orgànics, ecològics i respectuosos amb el medi ambient com a filosofia empresarial. A més, l’establiment col·labora de manera permanent amb diversos artistes locals, que utilitzen la perruqueria com a plataforma per exposar les seves obres.

En l’elecció d’aquest reconeixement s’han tingut en compte diversos aspectes, com ara la sostenibilitat de la iniciativa, l’aposta per la tasca artesanal i creativa d’Aurora, la generació de sinergies amb els artistes de la zona, i l’entusiasme i l’afany de superació demostrats per Aurora durant totes les fases d’anàlisi de viabilitat i posada en marxa del projecte, així com en la gestió del seu negoci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona