Societat

societat

Roben 10.000 litres d’oli d’oliva a una distribuïdora de Castellví de Rosanes

Olis Bargalló calcula unes pèrdues de més de 70.000 euros

La distribuïdora Olis Bargalló ha denunciat als Mossos d’Esquadra el robatori de 10.000 litres d’oli d’oliva al seu magatzem de Castellví de Rosanes. El CEO i quarta generació al capdavant de l’empresa centenària, Francesc Bargalló, estima que les pèrdues poden superar els 70.000 euros. Segons ha denunciat la distribuïdora, el fets es van produir la nit de diumenge a dilluns 29 de gener. Els lladres van anul·lar els sistemes de seguretat i creuen que van accedir a les instal·lacions amb un camió amb el qual van carregar diversos palets amb caixes de garrafes d’oli d’oliva verge extra de 5 i de 2 litres, oli d’oliva suau de 5 i de 2 litres, oli gustós de 5 litres, així com diverses caixes d’ampolles de 500 ml d’OOVE arbequina i oli d’oliva verge extra, en format marasca (ampolla de vidre verd). A més es van endur la caixa forta després d’accedir a les oficines situades a la planta superior del magatzem.

No és el primer cop que l’empresa de Castellví de Rosanes pateix un robatori. A l’abril, la mateixa companyia va ser víctima d’un altre però els lladres només es van endur diners. L’empresa ha alertat als seus clients i distribuïdors que el producte sostret podria sortir al mercat. “Segurament, els lladres utilitzen altres vies per a col·locar el producte en el mercat, ja sigui en mercats ambulants, o venent-lo a restaurants i bars fora de que sol ser el nostre mercat habitual”. ha lamentat Bargalló.

Olis Bargalló va ser fundada l’any 1850 a Castellví de Rosanes. Actualment està dirigida per la quarta generació de la família que pretén convertir la firma en una marca de referència i prestigi no només en el sector de l’hostaleria, sinó també en el consum de la llar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat