Societat

Nova gala de l’esport olotí

L’Ajuntament d’Olot i el setmanari ‘La Comarca d’Olot’ impulsen un acte de ciutat per reconèixer els mèrits esportius aconseguits pels esportistes olotins al llarg de l’any

“En valor. La Gala de l’Esport olotí”. Aquest serà el nom del reconeixement anual a l’esport que a partir d’aquest any farà l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu de premiar els mèrits, les trajectòries i les efemèrides d’esportistes, equips i clubs esportius de la ciutat. Aquesta primera edició, impulsada per l’ajuntament i el setmanari La Comarca, es farà el proper 19 de febrer al Teatre Principal i entregarà més d’una setantena de guardons als esportistes que durant el 2023 hagin aconseguit un primer lloc en un campionat català, hagin fet podi en un campionat estatal o bé hagin participat en un campionat europeu, mundial o en alguna competició internacional rellevant. També es lliuraran guardons commemoratius a l’esportista, a l’equip i al club més destacats i, a criteri del jurat, també es poden reconèixer altres mèrits, trajectòries, valors o efemèrides. Tots els premiats seran obsequiats amb una medalla commemorativa, col·leccionable i exclusiva dissenyada per l’artista Rosa Serra del color Pantone marcat de l’any anterior.

“Des de sempre, la ciutat d’Olot i per extensió la comarca de la Garrotxa han estat territoris esportivament molt prolífics, amb noms ben destacats en disciplines ben diverses. I és amb l’ànim de reconèixer aquesta excel·lència que es convoca aquesta gala, com també per destacar accions, perfils i per posar en valor l’esport olotí”, ha assegurat l’alcalde d’Olot, Josep Berga.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Aniol Sellabona, ha assenyalat que la Gala de l’Esport d’Olot suposa una “oportunitat única per reconèixer els valors, l’esforç i dedicació dels esportistes locals” així com promoure la cultura esportiva a la ciutat, posar en relleu la trajectòria realitzada i l’excel·lència assolida en l’àmbit esportiu. “D’aquesta manera es busca donar visibilitat i suport als esportistes que han destacat en les seves disciplines i que han portat el nom d’Olot i del territori a nivells destacats de competició i arreu del món”, ha afegit el director de ‘La Comarca d’Olot’, Òscar Cabana. “Ho farem amb una gala solemne al Teatre Principal i de format diferent en què no només lliurarem les medalles i els trofeus sinó que conversarem amb alguns dels protagonistes de l’any per conèixer-los millor. Un acte inèdit fins ara per posar en valor la diversitat i la força de l’esport olotí” ha afegit el director editorial de La Comarca, David Planella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins