Societat

El centre ocupacional El Puig torna al mercat setmanal de Banyoles

El segon dimecres de cada mes les persones usuàries del centre muntaran una parada en la qual posaran a la venda productes artesanals i d’horticultura de collita pròpia

El centre ocupacional i especial de treball El Puig del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i l’ajuntament de Banyoles han signat un conveni de col·laboració perquè el centre pugui instal·lar una parada al mercat setmanal. Avui ha estat el primer dia que El Puig ha tornat al mercat després de la signatura del conveni. En aquest espai es posaran a la venda productes artesanals i d’horticultura, que els propis usuaris del centre elaboren i planten. El segon dimecres de cada mes, a excepció de les vacances de Setmana Santa, el mes d’agost i per vacances de Nadal, el centre muntarà una parada al mercat. Els usuaris comptaran amb 3 metres lineals en el qual posaran a la venda productes artesanals elaborats per les persones amb discapacitat intel·lectual del Servei de Teràpia Ocupacional (STO) i productes d’horticultura de collita pròpia. La vicepresidenta segona del Consell Comarcal i presidenta de l’àrea del centre El Puig, Dolors Bustins, ha valorat positivament el conveni, destacant que “permet recuperar la parada que el centre havia tingut al mercat de Banyoles, un fet molt beneficiós pels usuaris ja que poden mostrar tot allò que fan durant el seu dia a dia al centre ocupacional”. “És una manera de treballar en la integració de les persones usuàries a la comunitat, facilitant la socialització i augmentant el seu benestar social, ha afegit Bustins. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Banyoles, Anna Tarafa, ha remarcat que “des del consistori estem molt satisfets de donar suport i visibilitat a la tascar que fan des del centre i perquè a nivell de mercat, comptar amb ells, ens ajuda a dotar-lo de més diversitat i dinamisme”. El conveni es va signar el passat 12 de desembre i tindrà validesa fins el 7 d’octubre de 2025, data en la que finalitza la vigència de totes les parades actuals dels mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva