Societat

Detenen l'encarregat d'un local d'oci de Salou per la seva presumpta implicació en un robatori de 6.000 euros al mateix establiment

CAMP DE TARRAGONA

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou va detenir, dimecres passat, un veí de Tarragona de 26 anys, José Maria B. M., com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a les coses i un de denúncia falsa. El detingut, com a encarregat d'un establiment d'oci de Salou, va denunciar que dilluns passat dues persones amb la cara tapada, un d'ells amb un ganivet, el van obligar a anar cap a la part interior del negoci, on es troba la caixa forta, i es van endur 6.000 euros. Una investigació de la Guàrdia Civil ha permès determinar que el denunciant podria haver presentat una denúncia falsa i estaria possiblement d'acord amb els autors del robatori per sostraure els diners. La investigació continua per al total esclariment dels fets, entre ells la identificació i detenció de les altres persones implicades. El detingut ha passat a disposició del Jutjat Número 6 de Tarragona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.