Societat

Un xoc múltiple entre tres camions i un turisme obliga a tallar la A-2

Un xoc múltiple entre tres camions i un turisme a Collbató ha obligat a tallar l'autovia A-2 en els dos sentits, cosa que ha provocat cues de fins a deu quilòmetres. L'accident ha provocat tres ferits.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els fets han passat a les 9.57 quan un camió cisterna que transportava resina tèxtil i un petit camió circulaven en sentit Barcelona a l'alçada del quilòmetre 576, un dels dos s'ha quedat sense frens, han topat i han saltat la mitjana.

El camió més petit ha creuat tots els carrils en sentit Lleida i ha anat a parar a un descampat sense topar amb cap altre vehicle. En canvi, el camió cisterna ha col·lisionat amb un turisme Opel Astra i un altre camió cisterna que transportava llevat de cervesa. La cisterna de resina ha patit un petita fuita i la substància ha hagut de ser traspassada a un altre camió.

Com a conseqüència del xoc, el camioner que transportava resina ha resultat ferit greu i ha estat evacuat a l'Hospital de Bellvitge en helicòpter, mentre que els altres dos conductors també han quedat ferits i han ingressat als hospitals de Martorell i Igualada.

La circulació s'ha tallat en els dos sentits, cosa que ha provocat cues de 10 quilòmetres. Poca estona després la circulació en sentit Barcelona ha estat restablerta, però en sentit Lleida només es pot circular per la vorera d'emergència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA
societat

Arrenca una nova edició de Temps de Flors, amb cues de gent des de primera hora del matí

girona

Tracten 32 palmeres per evitar la presència de l’escarabat morrut

SABADELL

Mor una dona de 80 anys atropellada al passeig de Fabra i Puig

BARCELONA
societat

El Cercle Empresarial recull 10.000 euros per al Banc dels Aliments

girona
societat

L’Ajuntament tanca la carpeta del projecte fallit del ‘Bloom’

girona

Cent anys del santuari de Lourdes d’Arenys de Munt

Arenys de Munt