Societat

societat

El Consell Comarcal del Gironès aprova un pressupost de 30,5 milions

Es tracta d’un 11,32% més que l’any passat

L’ens diu que es tracta d’uns comptes de “contenció” i continuistes

El Consell Comarcal del Gironès ha aprovat un pressupost de 30,5 milions per a l’exercici 2024, el que representa un increment en percentatge d’un 11,32% en relació al pressupost de l’anterior exercici, segons recull l’ACN. En números absoluts, la xifra suposa un increment de 3,1 milions. Pel que fa a l’organisme autònom de l’Escola de Música del Gironès, s’ha previst un pressupost total de 792.440 euros i per al Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, 7,5 milions. Des de l’ens asseguren que es tracta d’una comptes de “contenció” i continuistes en la planificació i execució dels diferents serveis i activitats

Entre d’altres, el pressupost compta amb una reserva de crèdit per a la futura construcció del Centre Comarcal d’Acollida d’Animals Abandonats a la comarca. La tramitació urbanística avança i enguany s’hauran de formalitzar els convenis amb els ajuntaments, a més de rebre la subvenció de la Diputació per construir-lo.

Per altra banda, també s’ha previst un augment de les despeses per l’atorgament d’ajuts al servei de menjador escolar, s’han actualitzat les dades en relació als increments pel tractament de la fracció orgànica i la resta de residus municipis i s’hi ha inclòs la incorporació de Sant Jordi Desvalls en el servei de recollida porta a porta. Està previst que a finals d’any també es comenci a donar servei a Cassà de la Selva.

Finalment, destaquen els nous projectes vinculats al Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i que es corresponen al Contracte-Programa 2022-2025. Entre ells, el projecte Atenció a les persones sense llar, el Projecte sostre 360, Tecnologies de suport i cura, Banc de Productes, migracions i Primera Acollida i els projectes de millora de la salut mental del joves, Ocell de foc, projecte d’impuls de les polítiques d’igualtat Equitat en els treballs i de polítiques de formació i ocupació a persones desocupades de llarga durada, Treball i Formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona