Societat

Publicitat

Bricoceràmic: creativitat, elegància i avantguardisme

L’empresa ha renovat el seu ‘showroom’ de Fornells de la Selva i ofereix una atenció personalitzada en les tendències de construcció i decoració

Amb un enfocament clar cap als professionals del sector així com al client particular, la visió de Bricoceràmic va més enllà de la simple venda: aspiren a ser els guies en el món de les últimes tendències de construcció i decoració, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. El seu compromís és proporcionar una selecció rigorosa d’una àmplia gamma de materials, revestiments, paviments, mobles de bany, sanitaris i aixetes, entre altres, de la més alta qualitat, pensant sempre en la transformació i millora de la llar.

Una de les prioritats de l’empresa és que el client se senti còmode i especial, oferint una atenció personalitzada amb cita prèvia, garantint així que cada visita sigui única i adaptada a les necessitats particulars de cadascú. A més, els projectes estan creats a mida, aportant idees i solucions als somnis més ambiciosos de cada client.

‘Showroom’ renovat

Aquest 2023, Bricoceràmic ha realitzat una profunda renovació del seu espai expositiu de Fornells de la Selva, que reflecteix el compromís de fer que cada client gaudeixi d’una experiència única.

S’ha creat una àrea dedicada íntegrament al gran format, compromesos amb la innovació, la creativitat, l’elegància i l’exclusivitat. Un espai MDI, 100% sostenible, amb materials naturals que imiten les pedres més icòniques del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA