Societat

Publicitat

Idees Disseny, experts en moblar espais excepcionals

Idees Disseny ofereix, des del seu espai d’exposició de 2.300 m² situat a Vic, mobles de les marques internacionals més prestigioses

Idees Disseny també fa realitat cuines exclusives que s’adapten a les diferents realitats de cada projecte i espai

Des del 1981, Idees Disseny entén els mobles i complements de disseny com a peces que omplen els espais de personalitat. Per això els seleccionen entre les millors firmes internacionals; els exposen en un showroom on cada detall desprèn disseny; els ofereixen amb un assessorament i servei impecables, i els instal·len en habitatges i hotels d’arreu del món, deixant-los a punt per ser gaudits com cal. A Girona i la Costa Brava hi ha diversos dels espais que han moblat en col·laboració amb els equips d’arquitectura i interiorisme de cada projecte.

Estan especialitzats en mobiliari, il·luminació, cuines, banys i complements extraordinaris, molts d’ells de marques italianes. Tant poden ser productes de línies contemporànies com tractar-se de reinterpretacions de dissenys icònics. Sempre funcionals i alhora singulars. De la més alta qualitat, perquè perdurin en el temps sense perdre la seva essència. Són peces que tenen aquell toc o acabat especial que transforma un espai neutre en una atmosfera on sentir-se a gust.

A part d’oferir el millor mobiliari, Idees Disseny també fa realitat cuines exclusives que s’adapten a les diferents realitats de cada projecte i espai. Amb el plus i la garantia d’estar firmades pels fabricants més reconeguts en l’àmbit internacional. L’equip d’especialistes en cuines assessora i proposa els mobles, electrodomèstics i complements que encaixen millor amb els clients i s’ocupa del seu muntatge.

L’empresa és un clar exemple que vendre mobles significa molt més que exposar-los. Des d’Idees Disseny es coordina l’emmagatzematge, el transport i el muntatge de les peces de mobiliari on sigui i quan sigui, a través del seu equip de muntadors.

Amb Lídia Torruella al capdavant, l’equip d’Idees Disseny ofereix un tracte i assessorament exquisits amb el punt de calidesa característic de la casa. Treballen amb l’objectiu de posar sempre les coses fàcils als clients seguint la manera de fer estil Idees, que ja té segell propi. Un tarannà que es caracteritza per l’agilitat, la seriositat, la claredat i, sobretot, la màxima cura pels detalls.

El disseny com a estil de vida

“La qualitat com a principi, el disseny com a estil de vida.” Sota aquest lema, Idees Disseny expressa el seu afany de buscar la bellesa dels objectes i la cara bonica dels espais. Per a ells, una taula, un sofà o un complement ben escollits poden transformar qualsevol entorn. Defensen que els bons dissenys són intemporals. Que interior i exterior han d’estar en harmonia. Que el valor d’un moble recau en les sensacions que aporta. Que la qualitat no és negociable. I que el que importa no és la ubicació d’un espai, sinó les sensacions que provoca a través de la seva arquitectura, el seu interiorisme i el seu mobiliari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins