Societat

Detenen dos germans com a presumptes autors d'onze robatoris en comerços

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos germans com a presumptes autors d'onze robatoris en supermercats, forns i gasolineres de Sant Cugat del Vallès i Rubí (Vallès Occidental), en què amenaçaven els dependents amb ganivets i en alguna ocasió amb una pistola.

Els detinguts són José G.M., de 39 anys, i Feliciano G.M., de 36, amb domicili a Terrassa (Vallès Occidental), que estan acusats de cometre onze robatoris amb violència i intimidació entre novembre i els primers dies d'aquest mes de gener, han informat els Mossos.

Els dos germans actuaven de manera violenta i agressiva i amenaçaven les persones que hi havia als establiments amb un ganivet i, en alguna ocasió, amb una pistola. En algun dels atracaments, un dels dos detinguts va arribar a pegar i agredir els dependents, fet que va causar alarma i inquietud entre els comerciants de les dues poblacions barcelonines.
Els Mossos van establir un gran dispositiu de recerca d'aquestes dues persones, amb la participació d'efectius de la policia local de Rubí, que van aconseguir detenir els dos homes dimarts passat quan sortien del seu domicili de Terrassa.

Els dos germans, que tenen diversos antecedents penals per fets similars, guardaven a casa seva diverses armes blanques i la mateixa roba que utilitzaven en els atracaments, segons han constatat els Mossos després de registrar el domicili. Els detinguts també estarien relacionats amb dos robatoris més amb violència i intimidació a l'interior de gasolineres a les localitats de Cerdanyola i Ripollet, que estan investigant els Mossos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.