Societat

El nivell dels embassaments catalans se situa al 21,08% de la seva capacitat

Sequera

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) situa avui el nivell dels pantans de les conques internes catalanes al 21,08 per cent de la seva capacitat, gairebé un punt i mig per damunt de la xifra facilitada pel ministeri de Medi Ambient.
Segons les dades de la Generalitat, els embassaments dels sistemes dels rius Muga, Ter, Llobregat, Cardener, Foix, Siurana i Riudecanyes acumulen en el seu conjunt 146,39 hectòmetres cúbics d'aigua, amb prou feines una cinquena part del seu volum màxim, que és de 694,45 hectòmetres.

Encara que a un ritme menor al de mesos anteriors, el nivell d'aquests embassaments ha continuat descendint en l'última setmana i se situa ja en el 21,08 per cent de la seva capacitat màxima, la meitat del volum que acumulaven l'any passat en les mateixes dates.

El Foix, el més ple
El pantà que presenta un millor aspecte és el de Foix, al 92,92 per cent del seu nivell màxim, seguit del de Sant Ponç, al 46,98%; el de Susqueda, al 25,2%, i el de Boadella, al 23,91% de la seva capacitat.

Per contra, els embassaments que compten amb menys reserves són els de la Llosa del Cavall, al 12,41 per cent; Sau, al 13,73%; Riudecanyes, al 16,01%, i el de Siurana, al 17,63%.

La xifra global del nivell dels pantans amb què treballa l'ACA (21,08 per cent) difereix sensiblement de la facilitada avui mateix pel ministeri de Medi Ambient, que ha situat el nivell dels pantans de les conques internes catalanes al 19,6 per cent de la seva capacitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís el 22 de juny

Terrassa

S’amplien els topalls d’ingressos per tenir la T-Blanca dels busos

Terrassa
mediterrani

Llibertat pels nou acusats a Grècia del naufragi del pesquer 'Adriana'

barcelona
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja