Societat

Detingut un home al Vendrell que va fugir amb un cotxe robat a Tarragona

L’individu està acusat de robatori, conducció temerària i desobediència a l’autoritat, entre altres

També havia robat una tauleta electrònica al Reial Club de Tennis de Barcelona

Els Mossos han detingut un home de 47 anys al Vendrell que fugia de la policia amb un cotxe d’alta gamma que havia robat dimecres a la platja de la localitat tarragonina de la Pineda. L’home havia sostret un dia abans una tauleta electrònica al Reial Club de Tennis de Barcelona. Els Mossos han informat aquest dissabte que el detingut, en la fugida, va estar a punt d’atropellar dos agents i que l’home està acusat de robatori, furt, conducció temerària i sota els efectes de les drogues, atemptat els agents, resistència i desobediència a l’autoritat.

Segons narra la policia, el lladre va robar el cotxe dimecres i l’endemà es va dirigir a una benzinera de Vila-rodona, a l’Alt Camp, on va omplir el dipòsit i va marxar sense pagar. Abans, quan l’empleada li va reclamar el pagament, l’home li va clavar un cop al braç.

Després d’identificar el cotxe, els Mossos el van localitzar ahir a la platja de la Pineda, i es va muntar un dispositiu per detenir-lo amb la col·laboració d’agents de les policies locals dels municipis de la zona. Un cop el cotxe va tornar a iniciar la marxa per la C-31B en sentit a Tarragona, es va tallar la circulació a les vies per aturar-lo, però va fugir per la TV-3148 fins a l’autovia A-7 i, des d’aquesta, per l’AP -7 en direcció a Barcelona.

En la fugida, el vehicle va posar en risc la seguretat d’altres usuaris de la via, ja que en cap moment va reduir la velocitat de dos-cents quilòmetres per hora. Al Vendrell es va trobar amb una retenció de trànsit i va intentar passar a gran velocitat entre dos camions, amb els quals va acabar topant. Va ser llavors quan els agents el van detenir.

Un cop traslladat a la comissaria del Vendrell, els agents el van identificar i van comprovar que mossos de Barcelona també el buscaven pel robatori d’una tauleta electrònica valorada en 900 euros als vestidors del Reial Club de Tennis de la ciutat.

El propietari, quan es va adonar del robatori, va utilitzar el sistema d’ubicació del dispositiu, cosa que li va permetre saber que el lladre era a les instal·lacions del club. Quan policies de paisà es van dirigir a l’aparcament del club, d’on es disposava a sortir amb el seu cotxe, va fer una maniobra brusca i a gran velocitat, amb la qual va estar a punt d’atropellar els agents. Posteriorment va colpejar diversos vehicles estacionats. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, passarà a disposició judicial les pròximes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva