Societat

Troben a unes quaranta milles al nord de Menorca el vaixell que havia d'arribar divendres a l'Estartit

Salvament Marítim

Salvament Marítim ha trobat aquest diumenge poc abans de les dues del migdia el vaixell que havia d'arribar el divendres al port de l'Estartit. Un helicòpter l'ha localitzat a unes quaranta milles al nord de l'illa de Menorca.
Segons fonts de Salvament Marítim, encara no se sap quin és l'estat dels dos tripulants que anaven a bord del iot. Així mateix, consideren que es tracta d'un cas "molt" estrany ja que fins aquest diumenge no s'han tingut indicis del vaixell desaparegut.

L'última comunicació que s'havia tingut amb els tripulants va ser a les cinc de la tarda del divendres quan el vaixell, de bandera belga i procedent del port francès de Leucate, navegava amb normalitat. Dues hores després havia de fer una parada tècnica a Roses i ja no es va tenir més constància dels desapareguts. Cap a les nou del vespre, els seus familiars van alertar Salvament Marítim perquè iniciés la recerca.

La recerca del vaixell, de setze metres d'eslora, va començar a les nou del vespre de divendres i fins a la matinada. Durant aquest dissabte va continuar la recerca amb la participació de diverses unitats de recerca espanyoles i franceses. En concret, cinc unitats de Salvament Marítim i la Guàrdia Civil i tres helicòpters, i els francesos, amb dos helicòpters, van pentinar l'àrea compresa entre el Golf de Lleó i pràcticament fins a les Balears sense èxit.

Aquest diumenge s'ha reprès la recerca per tercer dia i poc abans de les dues del migdia, un helicòpter ha localitzat el vaixell a unes quaranta milles al nord de l'illa de Menorca. Segons fonts de Salvament Marítim, encara no se sap quin és l'estat en què es troben els dos tripulants que anaven a bord del iot.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

Portu regala la Champions al Girona

Girona