Societat

Anna Garriga, membre d’honor del Col·legi de Censors Jurats de Comptes

La degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG ha estat nomenada en el marc del 33è Fòrum de l’Auditoria que ha tingut lloc a Sitges

La degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona (UdG), Anna Garriga, ha estat nomenada Membre d’Honor del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC) en el decurs del 33è Fòrum de l’Auditoria que ha tingut lloc a Sitges.

En un reconeixement realitzat a proposta del Consell Directiu del Col·legi, el president dels auditors de Catalunya, Antoni Gómez, ha expressat que “volem destacar el suport d’Anna Garriga a la importància de l’auditoria de comptes per tal de millorar la transparència de les organitzacions i la confiança en les informacions que aquestes divulguen”. Alhora, ha agraït “el suport a la professió” per part de la degana en el compromís del col·lectiu professional amb el “bé comú i la confiança davant tercers”.

En la seva 33a edició i sota el lema ‘Preparats per al futur’, el Fòrum de l’Auditoria ha reunit a 1.000 professionals del sector de l’auditoria de comtes de Catalunya, del conjunt d’Espanya i també de França i Itàlia que, de forma presencial i virtual, han debatut sobre la nova regulació de la sostenibilitat corporativa; el futur de l’economia internacional; les bones pràctiques en equitat de gènere; les oportunitats que representa la reestructuració en empreses viables en dificultats; els vincles entre empresa i cultura i els efectes de la tecnologia en la professió d’auditoria de comptes, sobretot en allò que concerneix la intel·ligència artificial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot