Societat

Deures pendents

Els Verds signen la millor actuació de la temporada (3 i 4de9f, 3de8a i pde7f), però ajornen la gamma extra; els Xiquets de Reus intenten el 4de9f i els Minyons el deixen en carregat

Nou cap de setmana amb actuacions que han servit per fer passos endavant i per tenir en compte que lògicament a hores d’ara encara queda molta feina per fer. Una de les diades destacades era la de dissabte a la tarda per la festa major de Sant Pere a Reus. A la capital del Baix Camp els Castellers de Vilafranca van signar la millor actuació d’aquest any amb el seu quart tres de nou amb folre, l’estrena del tres de vuit amb agulla, el seu primer quatre de nou amb folre i van tancar la jornada amb el pilar de 7 deixant una possible gamma extra per a la seva pròxima actuació l’1 de juliol a Tarragona.

Els vilafranquins actuaven al costat dels Xiquets de Reus, que volien descarregar el seu primer quatre de nou amb folre de la història, però no va poder ser. El castell, que va arribar després del dos de vuit amb folre, va pujar insegur després de dos peus desmuntats, i, quan ja era gairebé tot dalt, va començar a complicar-se sense poder fer-li l’aleta. Els de Reus es van recuperar després amb el tres de vuit i el quatre de vuit, signant la segona tripleta. Per la seva banda, els Castellers de la Vila de Gràcia van plantar el quatre de vuit, el quatre de set amb agulla i el cinc de set.

Un altre focus d’atenció de dissabte va ser Tarragona, on se celebraven dues diades: una de la Jove i l’altra dels Xiquets. Els liles finalment no van apostar per intentar el seu primer tres de nou amb folre, sinó que van signar la primera tripleta de l’any amb el quatre de vuit, el primer dos de vuit amb folre i el tres de vuit. Els Xiquets del Serrallo, el tres i quatre de set i cinc de sis, i els Nois de la Torre, castells de sis.

Diversos èxits

Per la seva banda, els matalassers van ajuntar novament el tres i quatre de vuit i van tancar amb el cinc de set. Els acompanyaven els Nens del Vendrell, amb el tercer quatre de vuit de la temporada, el quatre de set amb agulla i el tres de set, que podria pujar un pis aviat. Els Xiquets de Vila-seca van fer castells de sis.

Diumenge al matí, a Manresa, els Minyons de Terrassa arribaven amb l’objectiu d’estrenar el dos de vuit amb folre i el quatre de nou amb folre, però van sortir amb l’objectiu a mitges. Si bé a primera ronda van descarregar el primer dos de vuit amb folre, a segona ronda van deixar en carregat el quatre de nou amb folre, ja que tot just fer l’aleta es va començar a enfonsar i no van poder salvar-lo. En tercera ronda, els de Terrassa, però, es van recuperar descarregant el tres de nou amb folre.

Al seu costat, els Marrecs de Salt van completar el cinc de set, la torre de 7 i el quatre de set, mentre que els amfitrions, els Tirallongues, i els Castellers de Cornellà, van plantar castells de sis i mig i de 7.

13 H. PLAÇA DEL BLAT

VALLS

Colla Joves Xiquets de Valls Colla Vella dels Xiquets de Valls

DIADA DE SANT JOAN



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona