Societat

Desarticulen una banda especialitzada en el robatori en habitatges i xalets de Catalunya, La Rioja, Aragó, Navarra, Sòria i València

CATALUNYA

La Guàrdia Civil ha desarticulat una banda especialitzada en robatoris en habitatges i xalets de Catalunya, La Rioja, Aragó, Navarra, Sòria i València, a partir d'una investigació iniciada el maig del 2006. Arran de l'operació, anomenada 'Catón', s'han detingut nou persones, set de les quals han ingressat a presó.

Tots els arrestats són de nacionalitat georgiana, i en el domicili que tenien com a base d'operacions, a Borja, a Saragossa, es van trobar nombrosos documents d'identitat falsos, joies, televisors de LCD, equips de música, i DVD, entre altres objectes, així com també una pistola simulada i una carrabina d'aire comprimit, segons informa la Direcció General de la Policia i de la Guàrdia Civil.

Aquest cos calcula que recentment la banda hauria intensificat les seves accions delictives, portant a terme fins a tres o quatre robatoris diaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.