Societat

Can Castelló crea un xuixo de rosa amb pètals naturals i abricoc per Temps de Flors

El producte es posarà demà a la venda i es podrà adquirir fins el proper diumenge 21 de maig, quan s’acabarà la mostra floral de Girona

L’empresa centenària gironina Can Castelló, fabricant de xuixos artesanals, ha ampliat el seu catàleg amb una nova creació coincidint amb la 68ª edició del Temps de Flors, la mostra floral que tindrà lloc a Girona durant nou dies d’aquest mes de maig. Es tracta d’un xuixo de rosa amb pètals naturals i abricoc que es posarà demà a la venda i estarà disponible fins el proper diumenge 21.

Julià Castelló, pastisser i responsable de l’empresa, explica que “temps enrere” ja tenia al cap la idea de fer un producte especial per Temps de Flors i que el seu desig és el “d’oferir novetats en diades importants i significatives, sobretot a les comarques gironines, perquè el xuixo està molt viu i encara té moltes coses a dir. Un cop hem consolidat la nostra línia de venda, tenim més temps per elaborar noves creacions de caràcter més puntual i personalitzat”. El xuixo de rosa amb pètals naturals i abricoc estarà a la venda mentre duri tota la mostra floral, des de demà i fins el diumenge de la setmana següent, i es podrà adquirir a la botiga del carrer Calderers de Girona i també en d’altres punts de venda i es podrà consumir en alguns restaurants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia