Societat

Vilablareix celebra la segona edició de la Fira d’Entitats

Serà diumenge al passeig i plaça Catalunya

Després de la bona rebuda de la primera Fira d’Entitats, tant pels participants com per les entitats i associacions del poble, Vilablareix celebra diumenge la segona edició de la Fira, que té com a objectiu donar a conèixer les entitats i associacions, reforçar les existents, crear sinèrgies i donar espais de participació a la gent del poble.

“Celebrem la segona Fira d’Entitats per donar visibilitat al poble, al gran teixit associatiu que s’incrementa any rere any a Vilablareix i per gaudir d’una trobada. L’objectiu és que hi hagi un coneixement de les diferents associacions i entitats que hi participen i es puguin crear sinèrgies entre elles.” explica l’alcaldessa, Maite Tixis.

La Fira tindrà lloc al passeig i plaça Catalunya de 10 a 14h on els assistents podran practicar alguns dels esports que tenen al municipi, conèixer les persones que estan al darrera de cada entitat i associació, però sobretot, serà una jornada perquè tothom ho passi bé participant de totes les activitats. Entre elles, hi haurà exhibicions de cant, ball, teatre i esports, un concert vermut i podran fins i tot llegir un fragment d’un llibre o conte a la parada d ela Biblioteca. Enguany, com a novetat, hi haurà un tastet de Walking Football que consisteix en jugar a futbol però caminant, evitant el contacte i sense poder aixecar la pilota per damunt del cap. Les persones interessades podran venir a provar-ho i fins i tot es podria crear un equip.

“Animo a tota la gent del poble a participar e la Fira, que passin un dia gaudint de les diferents exhibicions programades i, d’aquesta manera, segueixin fent poble.” Afegeix Tixis.

A més, tots els assistents a la fira podran obtenir un passaport on hi apareixeran totes les entitats i associacions del poble. El podran anar segellant a mida que participin a les activitats o passin pels estands de cada una d’elles. Amb un mínim de 7 entitats segellades, els participants obtindran un obsequi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès
administracions

Mataró destinarà 20,5 milions a millorar equipaments i comprar habitatge

mataró
urbanisme

El nou carril bici d’Igualada rep un premi de mobilitat

IGUALADA
societat

Finançament a quatre bandes pel nou centre per a l’Associació Alzheimer de Tàrrega

tàrrega
tradicions

Publicat el videoclip de la festa major de Lleida

LLEIDA
MEDI AMBIENT

Parasiten figueres de moro per eradicar-les del Cap de Creus

EL PORT DE LA SELVA
urbanisme

Inicien l’asfaltatge de la rambla Catalunya de Barcelona

Barcelona