Societat

La neu, la calamarsa i la pluja dificulten la circulació al Maresme i Vallès

Trànsit

La neu, la calamarsa i la forta pluja que aquesta tarda està caient al litoral nord de Catalunya està dificultant la circulació a la comarca del Maresme, on en alguns trams s'han d'utilitzar cadenes, i al Vallès Oriental, on el fort xàfec ha inundat algunes vies.
Segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit i dels Bombers de la Generalitat, a l'autopista del Maresme (C-32) la circulació és molt complicada a causa de la meteorologia al tram que hi ha entre Sant Vicenç de Montalt i Palafolls.

A més, al tram de catorze quilòmetres entre Tordera i Santa Susanna, també al Maresme, la neu caiguda i la calamarsa, que ha format algunes plaques de gel, obliguen a utilitzar cadenes.

Davant aquesta situació, Trànsit ha prohibit la circulació de vehicles pesats (autocars i camions) per la N-II i la C-32 entre Tordera i Santa Susanna.

A la comarca del Maresme, l'aigua també ha provocat acumulació d'aigua a diverses carreteres d'Arenys de Mar i Arenys de Munt.

La circulació també és complicada en diversos punts de la C-17 al seu pas per la comarca del Vallès Oriental, a causa d'una forta pedregada a l'altura de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental).

Inundacions
A més, en aquesta mateixa comarca la forta pluja ha inundat d'aigua un tram de la ronda sud de Granollers (Vallès Oriental).

El Centre d'Emergències de Catalunya manté activada la fase d'alerta per neu a Catalunya, davant la possibilitat que s'acumulin gruixos de neu de més de dos centímetres en cotes superiors als 500 metres.

En concret, l'alerta es manté activada a les comarques de la Val d'Aran, Garrotxa, Osona, Ripollès, Selva i Vallès Oriental.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona