Societat

La parada de l'escriptora per a la diputada del PP

La notícia del lector

La llista de catalanes il·lustres que duen el nom de Montserrat és llarga. Com també ho és la de persones que porten el nom de la Verge al cognom. Llarga però finita, perquè la vida és qüestió de matisos. I, per molt que fem un acte de fe, Montserrat no és el mateix que Monserdà.
De manera que mentre Dolors Monserdà és un nom destacat de la literatura del país, Dolors Montserrat no apareix a la Gran Enciclopèdia Catalana. Per bé que és el nom d'una diputada del PP.

"Com que és dona i catalana segur que es diu Montserrat, devia pensar la persona que va fer aquest cartell", explica la Marta Garcia assenyalant la parada d'autobús de la línia 30 que hi ha a Via Augusta amb Dolors Monserdà, que no Montserrat, com indica el rètol. Aquesta veïna del barri de Sarrià agafa sovint aquesta línia d'autobús per anar a treballar i està cansada de veure "aquesta errada que posa en dubte el nivell cultural de la ciutat".

TMB explica que es tracta d'un error de transcripció i que ja ha passat l'ordre per arreglar-lo. Una actuació que s'ha de dur a terme en els propers dies.

Aquesta informació s'ha elaborat gràcies a la col·laboració de Marta Garcia, veïna de Sarrià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.