Societat

La C-2 de Rodalies podria entrar en funcionament dissabte de manera parcial

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, ha assegurat que sempre i quan tots els informes siguin positius, la C2 de Rodalies —que va fins a Sant Vicenç de Calders per la costa— entrarà en funcionament dissabte en una sola via. La via 2 no s'enllestirà fins al 30 de novembre, però, tot i així, Morlán ha afirmat que es treballa perquè el 57% dels usuaris afectats puguin arribar en tren a l'estació de Barcelona-Sants la setmana que ve.

Morlán ha detallat que entre avui i demà comprovaran com han funcionat els drenatges de les vies 1 i 0, i durant "la nit del 13 al 14 de novembre començaran a passar trens buits". Amb els resultats d'aquestes proves, s'elaboraran els informes tècnics que, de ser positius, permetran posar en funcionament les vies "el pròxim dissabte, sempre d'acord amb els ajuntaments afectats".

Pla alternatiu de transport vigent
Dit això, ha volgut puntualitzar que el pla alternatiu de transport seguirà "igualment vigent fins el 30 de novembre", amb els 300 autobusos que estan en aquests moments en funcionament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.